Mariatorgets tandläkarmottagning

Tandläkare
Anne Gruselius

Jag tog min tandläkarexamen dec-83. Började arbeta i folktandvården i Alunda,Uppland jan.-84, stannade ca 18 månader och började sen hos kurskamrat i Gimo. Bästa stället att starta sin karriär, eftersom det var brist på tandläkare där så fick jag verkligen kavla upp skjortärmarna och göra många stora behandlingar.

Tröttnade på resandet och köpte denna trevliga praktik -88. Jag har blivit kvar eftersom jag trivs så fantastiskt bra här på Hornsgatan.

God funktion och hög estetik är målet även för mig i alla mina behandlingar.Jag går kurser regelbundet. All vård utgår från patientens behov och önskemål.

Tandläkare Anne Gruselius Tandläkare Anne Gruselius

Tandläkare
Raham Dabirian

Examinerades 2013 från Karolinska Institutet. Jobbade mitt första år som tandläkare på Folktandvården i Sundsvall men flyttade sedan tillbaka hem och efter det har jag jobbat på en privat tandläkarmottagning på Södermalm, här i Stockholm. Där samlade jag på mig mycket erfarenhet ifrån patienter med ett stort behandlingsbehov.

Och nu är jag till min stora glädje delägare på Mariatorgets tandläkarmottagning sedan februari 2020.

Det roligaste med att vara tandläkare är att tillsammans med patienten uppnå ett lyckat resultat där estetik och funktion samverkar. Jag tycker om att använda moderna metoder i mina behandlingar, och har ett intresse för allmäntandvård i sin helhet, men intresserar mig lite extra för kirurgi. Jag har vidareutbildat mig bland annat inom datorstödd implantatkirurgi, och fortsätter att gå kurser regelbundet.

Tandläkare Raham Dabirian Tandläkare Raham Dabirian

Tandhygienist
Ylva Cedergren

Jag utbildade mig till tandhygienist 2003 i Karlstad. Efter examen arbetade jag några år på folktandvården i Gustavsberg och därefter på en mindre praktik, även den på Värmdö. Tycker nu att det är härligt att få arbeta på en varm och ombonad praktik här på Hornsgatan.

För mig är det viktigt att man som patient alltid känner sig trygg och omhändertagen

Tandhygienist Ylva Cedergren

Tandhygienist
Anna

Jag utbildade mig i Umeå och har sedan 2001 arbetat som tandhygienist, både inom Folktandvården och hos privattandläkare.

Förebyggande tandvård, ett gott bemötande och att patienten känner sig väl omhändertagen ,är viktigt för mig.

Tandhygienist Anna

Tandsköterska
Carina

Tog examen 1980 på Tandläkarhögskolan i Malmö Arbetade i Ängelholm i fyra år, därefter flytt till Stockholm Jobbar med tandläkare Jane Jonsson sedan 2007. Mitt arbete är väldigt varierande, socialt och roligt.
Carina

Tandsköterska
Marie

Tandsköterska sedan 2007. Ett roligt och stimulerande yrke. Jag tycker om att arbeta med människor och att se att de mår bra. Har jobbat inom akuttandvård i tio år samt dessutom med kirurgi, allmäntandvård samt specialist tandvård.

Här på kliniken arbetar jag med tdl Anne Gruselius

Marie