Mariatorgets tandläkarmottagning

Tandläkare
Anne Gruselius

Jag tog min tandläkarexamen dec-83. Började arbeta i folktandvården i Alunda,Uppland jan.-84, stannade ca 18 månader och började sen hos kurskamrat i Gimo. Bästa stället att starta sin karriär, eftersom det var brist på tandläkare där så fick jag verkligen kavla upp skjortärmarna och göra många stora behandlingar.

Tröttnade på resandet och köpte denna trevliga praktik -88. Jag har blivit kvar eftersom jag trivs så fantastiskt bra här på Hornsgatan.

God funktion och hög estetik är målet även för mig i alla mina behandlingar.Jag går kurser regelbundet. All vård utgår från patientens behov och önskemål.

Tandläkare Anne Gruselius Tandläkare Anne Gruselius

Tandläkare
Jane Jonsson

Examinerades 1980 från Tandläkarhögskolan i Stockholm. Arbetade i Torshälla Folktandvård det första året men har sedan dess drivit privat klinik. Startade på Folkungagatan där jag var ett år, köpte sedan en klinik tillsammans med en kollega på Hornsgatan där jag arbetade under 24 år.

Därefter följde ett år åter på Folkungagatan, åtta år i Nacka men nu åter på Hornsgatan då längtan tillbaka till Söder blev för stor. Stor glädje när jag hade möjlighet att bli delägare till denna klinik!

Jag tycker fortfarande , efter alla år att jag har det bästa jobbet. Tycker om att se en helhet hos patienten, att se funktion och estetik tillsammans. Att vidareutbilda oss ser jag som en självklarhet

Tandläkare Jane Jonsson Jane Jonsson

Tandläkare
Elisabeth Berglund

Efter många år i egen privat verksamhet som tandläkare är jag nu deltidstandläkare på Maria tandvård. Min huvudsakliga sysselsättning idag är djurtandvård som jag bedriver som konsult på Södra Djursjukhuset och Nacka Djurklinik.

Eftersom jag älskar jobbet både med människor och djur är det en optimal lösning att få jobba med bådadera på detta sätt.

Tandläkare Elisabeth Berglund Elisabeth Berglund

Tandhygienist
Ylva Cedergren

Jag utbildade mig till tandhygienist 2003 i Karlstad. Efter examen arbetade jag några år på folktandvården i Gustavsberg och därefter på en mindre praktik, även den på Värmdö. Tycker nu att det är härligt att få arbeta på en varm och ombonad praktik här på Hornsgatan.

För mig är det viktigt att man som patient alltid känner sig trygg och omhändertagen

Tandhygienist Ylva Cedergren

Tandhygienist
Anna

Jag utbildade mig i Umeå och har sedan 2001 arbetat som tandhygienist, både inom Folktandvården och hos privattandläkare.

Förebyggande tandvård, ett gott bemötande och att patienten känner sig väl omhändertagen ,är viktigt för mig.

Tandhygienist Anna

Tandsköterska
Carina

Tog examen 1980 på Tandläkarhögskolan i Malmö Arbetade i Ängelholm i fyra år, därefter flytt till Stockholm Jobbar med tandläkare Jane Jonsson sedan 2007. Mitt arbete är väldigt varierande, socialt och roligt.
Carina

Tandsköterska
Marie

Tandsköterska sedan 2007. Ett roligt och stimulerande yrke. Jag tycker om att arbeta med människor och att se att de mår bra. Har jobbat inom akuttandvård i tio år samt dessutom med kirurgi, allmäntandvård samt specialist tandvård.

Här på kliniken arbetar jag med tdl Anne Gruselius

Marie